Cautare

13156 de rezultate pentru "accident 11 07 2010 bucuresti" (3.63 secunde)
63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate. ... 63/2010. ... Nu mai primesc bani din cote defalcate de la Bucuresti si atunci sa vedem cum or sa se descurce consiliile judetene sau primariile cu propriii lor bani, daca nu fac acest proces de restructurare.
Mihai Tanasescu spune ca expertii FMI si cei ai Comisiei Europene aflati la Bucuresti au sarcina sa finalizeze bugetul Romaniei pentru anul 2010.
"In perioada 1 mai 2009-1 mai 2010 s-au intreprins lucrari de punere in ordine a partii carosabile, ca de exemplu reparatii gropi, colmatari imbracaminte asfaltica; ... "Estimam ca stadiul fizic de finalizare a autostrazii va ajunge, la sfarsitul lui 2010, la aproximativ 55%", a spus Tiron.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
Joi, 11 Noiembrie 2010, incepand cu ora 9.30, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti (sala Regina Maria), are loc deschiderea celei de-a cincea editii a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media - "Romania Construct Forum 2010".
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... VALENTIN de 18 ani, toti din Bucuresti, care, prin demontare, au sustras trei roti de la un autoturism marca Honda Acord.
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
Premiul Mare pentru Literatura al Fundatiei Crescent, Bucuresti i-a revenit poetului Grigore Vieru.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe B-dul Constantin Brancusi dinspre Str. ... Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M. ROXANA de 35 de ani din Bucuresti si ranirea grava a lui A.
Niculae de 43 de ani, din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia Logan pe sos. Bucuresti-Ploiesti dinspre aleea Privighetorilor catre Otopeni. ... Gheorghe de 38 de ani, din Bucuresti. ... De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat.
Madalin de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Focus pe bd. ... Ahmad de 19 ani, din Bucuresti. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. ... Luay ambii de 19 ani, din Bucuresti.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. ... Scenele dramatice s-au petrecut duminica seara pe Soseaua Chitilei, la iesirea din Bucuresti.
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui J.
La data de 07 august 2010, in jurul orei 14.20, L. CRISTIAN de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe bd. ... La data de 07 august 2010, in jurul orei 17.00, I.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. ... Iulian de 32 de ani din Bucuresti. Din accident a rezultat ranirea grava a lui B. ... La data de 30 august 2010, in jurul orei 10:35, E.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va demara procedura de executare silita impotriva a 11 societati galatene.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
google-analytics.com